علی جهانگیری روز شنبه در همایش توسعه دیجیتال مارکتینگ با محوریت برندسازی و فروش اظهار داشت: ارتباط بین صاحبان کسب‌وکار و فعالان استارتاپ ها ( کارافرینان نوپا ) باید ارتباط دوسویه باشد و در عین حمایت از صاحبان کسب‌وکار از استارتاپ ها، فعالان این بخش نیز باید ارتباطات خود را با گروه‌های مرجع از جمله اساتید، کارشناسان، مدیران بخش دولتی و خصوصی و فعالان اجتماعی افزایش دهند.
وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه کشور ما در عرصه‌های مختلف اقتصادی گفت: بدون شک این تحریم‌ها ما را محدود کرده و اقتصاد ما را تحت تأثیر قرار داده و بر رکود و بیکاری دامن زده است.
وی افزود: این رکود نوعی تهدید است اما می‌توان با نگاهی متفاوت با تکیه‌بر تولید داخل و حمایت از فعالیت‌های نوین به فرصت تبدیل کرد.
جهانگیری خاطرنشان کرد: کشور ما در زمان حاضر در یک بزنگاه تاریخی خاص قرار دارد و این ما هستیم که می‌توانیم با انتخاب‌ها و تصمیم‌های درست و منطقی مسیر جدیدی را در عرصه اقتصادی برای کشور رقم بزنیم.
وی با اشاره به گله‌مندی برخی از فعالان استارتاپی استان گفت: برخی از دوستان ما از فضای استارتاپ استان گله مند هستند اما ما برای تحلیل این فضا باید واقعیت‌ها را در نظر بگیریم بدون شک بازار در تبریز در مقایسه با تهران محدودتر است و باید با در نظر گرفتن تمام شرایط این فضا تحلیل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه دولت موظف به حمایت از کسب‌وکارها بخش خصوصی است، گفت: دولت کارآمد نهادسازی، فضاسازی و ایجاد امنیت را باید برای فعالیت بخش خصوصی مهیا کند.
وی با اشاره به حمایت‌های دولت از کسب‌وکارهای جدید در طی سال‌های گذشته گفت: در همین راستا در طول سه سال گذشته سه مرکز نوآوری در دانشگاه‌های بزرگ استان افتتاح شده است و در آینده نزدیک چهارمین مرکز نوآوری نیز در استان افتتاح می‌شود.
3071/6120
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.