مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان این که 2500 میلیارد ریال از معوقات بیمه سلامت در استان پرداخت می‌شود، گفت: این اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای پرداخت بدهی بیمه سلامت استان به سازمان‌ها، موسسات، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز طرف قرارداد اختصاص داده شده که در حال حاضر یک هزار میلیارد ریال از آن پرداخت شده است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، وحید مجیدی در نشست خبری با اهالی رسانه با بیان این که این نشست به منظور تبیین و شفاف سازی عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: معوقات و مطالبات بیمه سلامت استان در سال گذشته برابر با هشت هزار و 600 میلیارد ریال بود که از این میزان حدود پنج هزار میلیارد ریال پرداخت شده بود و دو هزار و 500 میلیارد ریال نیز طی این هفته، پرداخت می‌شود.
وی با اشاره به معوقات سال گذشته اداره کل بیمه سلامت استان، اضافه کرد: تا به این لحظه هیچ بدهی به بخش خصوص و پزشکان نداریم و یک ماه از مطالبات آزمایشگاهی و رادیولوژی از سال گذشته باقی مانده است.
وی با بیان این که امسال در خصوص پرداختی‌ به دانشگاه‌ها در وضعیت مطلوبی نسبت به سال گذشته قرار داریم، اظهار کرد: مطالبات پزشکان و آزمایشگاه‌ها تا شهریور ماه سال جاری، مطالبات داروخانه‌ها تا تیر ماه و مطالبات دانشگاهی را تا آبان ماه پرداخت کرده‌ایم. 
مجیدی میزان بدهی به بیمارستان‌ها را 150 میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: در پرداخت مطالبات بخش بستری بیمارستان‌ها عقب افتاده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا آن را نیز پرداخت کنیم.
وی با تاکید بر این که تا زمانی که بودجه سالانه بیمه سلامت با هزینه‌های بیمه، همخوانی نداشته باشد، مشکل معوقات و عقب افتادن مطالبات هم خواهد بود، گفت: 85 درصد از اعتبارات ما وابسته به بودجه دولت بوده و 15 درصد هم از محل صندوق کارکنان دولت تامین می‌شود که پنج درصد آن را هم دولت می‌دهد.
وی، بودجه پیشنهادی دولت برای سازمان بیمه سلامت در سال 98 را 19 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در حالی که تراز سال گذشته 16 میلیارد ریال بود، امسال بودجه‌ای که دولت در نظر گرفته و به مجلس فرستاده، حدود چهار میلیارد از بودجه سال گذشته کم‌تر است.
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی بیان کرد: به طور کلی نسبت به سال گذشته و طی هفت ماه اول سال جاری در تمامی حوزه‌ها اعم از بیمارستانی و دانشگاهی در استان، 33 درصد کاهش مراجعات و 12 الی 13 درصد کاهش هزینه داشته‌ایم که ناشی از کاهش بار تقاضاهای القایی و غیر ضروری است.
وی تاکید کرد: ضمن این که از تعهدات بیمه‌ای کم نشده، افزایش قیمت 650 قلم دارو نیز لحاظ شده است، به جز مشمولان بیمه سلامت همگانی رایگان، در سایر موارد محدویتی در ارایه خدمات در خصوص مراجعه به بیمارستان‌های خصوصی نداریم.
وی تعداد کل افراد تحت پوشش بیمه سلامت در آذربایجان شرقی را بالای دو میلیون  و 300 هزار نفر عنوان کرد و گفت: یک میلیون و 50  هزار نفر بیمه شده روستایی داریم و 70 هزار نفر بیمه شده شامل سایر اقشار (دانشجویان، طلاب، خانواده معظم شهدا و مددجویان بهزیستی) نیز از خدمات بیمه سلامت استفاده می‌کنند.
مجیدی با بیان این که 480 هزار نفر در استان از خدمات رایگان بیمه سلامت بهره‌مند می‌شوند، گفت: 50 هزار نفر در آذربایجان شرقی تحمت پوشش بیمه ایرانیان بوده و 270 هزار نفر از کارکنان دولت هم در این استان از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند.
وی در ادامه از نزدیک به دو میلیون مورد رفع همپوشانی، خبر داد و افزود: در استان ما نیز 150 هزار مورد رفع همپوشانی شده است، تلاش داریم تا هیچ فردی دو دفترچه بیمه نداشته باشد، با وارد کردن اطلاعات مراجعه کننده به سامانه حین مراجعه به پزشک، در صورت داشتن دو دفترچه طبق تفاهم نامه دفترچه دوم حذف می‌شود.
وی با بیان این که با دو هزار و 600 موسسه طرف قرارداد هستیم، بیان کرد: تمامی موسسات همکاری خوبی با ما داشته‌اند، اما دو بیمارستان حکیمان نور و چشم پزشکی مهر با کم لطفی تمام به بهانه عدم توانایی در تامین تجهیزات، یک طرفه لغو قرارداد کرده و تا کنون هیچ یک از اعضای هیات مدیره حاضر به شفاف سازی نشده‌اند، در حالی که سایر بیمارستان‌های خصوصی هم با چنین مشکلی مواجه بودند.
مجیدی در پایان از اجرای طرح پایلوت نسخه نویسی الکترونیکی در یکی از شهرستان‌های بستان آباد یا جلفا در آذربایجان شرقی از اول بهمن ماه خبر داد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.