وحید مجیدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد از جمعیت 4 میلیون نفری استان زیر پوشش خدمات بیمه سلامت هستند، گفت: یک میلیون و 50 هزار نفر روستایی هستند و حق بیمه این افراد توسط دولت پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه 270 هزار نفر از کارکنان دولت هم در این استان از خدمات بیمه سلامت بهره مندند، گفت: 70 هزار نفر از سایر اقشار جامعه از جمله مددجویان بهزیستی، خانواده شهدا، طلاب و دانشجویان هم از خدمات بیمه سلامت استفاده می کنند.
مجیدی با اعلام اینکه 480 هزار نفر هم در استان از خدمات بیمه سلامت به صورت رایگان بهره مندند، افزود: 50 هزار نفر هم زیر پوشش بیمه سلامت ایرانیان قرار گرفته اند.
وی با اشاره به تخصیص 500 میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی برای تسویه بدهی سازمان بیمه سلامت با موسسه های طرف قرارداد، اعلام کرد: سهم استان آذربایجان شرقی از این اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد ریال است.
مجیدی اظهارداشت: با پرداخت این اعتبار بخش مهمی از بدهی 3 هزار و 600 میلیارد ریالی بیمه سلامت در استان به مراکز تشخیصی و درمانی تسویه می شود.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری مطالبه دانشگاه ها، پزشکان، داروخانه ها، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی به طور تقریبی به روز پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: بخش زیادی از بدهی بیمه سلامت استان مربوط به سال گذشته است.
مجیدی با اشاره به اینکه 85 درصد منابع سازمان بیمه سلامت وابسته به بودجه دولت است و 15 درصد از طریق صندوق کارکنان دولت تامین می شود، گفت: از بودجه پیشنهادی 190 هزار میلیارد ریالی سازمان برای سال آینده، 120 هزار میلیارد ریال مورد موافقت دولت قرار گرفته و در قالب برنامه بودجه به مجلس تقدیم شده است.
وی با یادآوری اینکه هزینه سازمان در سال گذشته 160 هزار میلیارد ریال بود، گفت: بودجه سلامت باید واقعی دیده شود.
مجیدی با اشاره به کاهش 33 درصدی بار مراجعه افراد زیر پوشش بیمه سلامت در استان به مراکز درمانی دانشگاهی و بخش خصوصی در هفت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: با هماهنگی دانشگاه و بخش خصوصی از خدمات زایی پرهیز شده و بر این اساس 12 درصد از هزینه ها کاسته شده است.
وی محدود شدن کسانی که از دفترچه همگانی رایگان استفاده می کردند از خدمات بیمه سلامت را یکی از علل کاهش بار مراجعه مردمی به مراکز درمانی عنوان کرد.
* تا پایان سال 98 هر ایرانی تنها یک دفترچه خواهد داشت
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه بر اساس قانون رفع همپوشانی الزامی است و از سال گذشته این موضوع با جدیت شروع شده است، گفت: در زمان حاضر از 150 هزار نفر در استان رفع همپوشانی شده و تا پایان سال آینده با تکمیل اطلاعات بیمه ای، هر ایرانی تنها یک دفترچه خواهد داشت.
وی با اعلام اینکه از ابتدای بهمن ماه امسال در یکی از شهرستان های بستان آباد یا جلفا نسخه نویسی الکترونیکی به عنوان آزمونه در استان شروع می شود، گفت: این اقدام در واقع گامی برای حذف دفترچه های خدمات درمانی است.
و در پایان با اشاره به اینکه دو مرکز خدمات درمانی در تبریز تاخیر در پرداخت مطالبه های خود از بیمه سلامت را بهانه ای برای عدم ارائه خدمات کرده اند، گفت: وجه المصالحه قراردادن مردم بدترین تعامل است.
مجیدی اعلام کرد: مدیران بیمه سلامت از طریق سامانه ارتباطی 1666
به عنوان پل ارتباطی با مردم آماده پاسخگویی به انتقادات و خواسته های مردمی هستند.
3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.