به گزارش ایرنا، حمید شکری روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی عمرانی شهرستان افزود: شهرداری و نظام مهندسی باید تخلفات موجود را پیگیری کرده و بر تمام مراحل ساخت نظارت جدی داشته باشند.
وی اضافه کرد: گزارش های متعددی در این خصوص وجود دارد و ایرادهای موجود در بحث نظارت باید به ناظران گوشزد شود.
شکری افزود: کارشناسان شهرداری در بررسی پرونده های تخلف و یا پرونده های ساخت و سازهای غیرقانونی دقت کافی را داشته باشند و گزارشات را به صورت کامل تنظیم و ارسال کنند تا دوباره کاری نشود.
وی ادامه داد: شهرداری ها نباید به هیچ وجه به ساختمان های بدون مجوز اجازه ساخت و ساز دهند و هرگونه کوتاهی و بی توجهی در این زمینه خیانت محسوب می شود.
وی ادامه داد: شهرداران و شوراهای اسلامی در شهر و روستاها نباید در قبال برخی ساخت و سازهای غیر استاندارد چشم پوشی کنند بلکه باید با جدیت در مقابل بی قانونی ها ایستادگی کنند.
شکری اظهار داشت: برخورد جدی و نظارت و پیگیری های لازم در مقابل ساخت و سازهای غیر مجاز یک تکلیف قانونی است که به نفع مردم و جامعه است و همه باید در قبال آن احساس وظیفه کنند.
وی به اهمیت ساخت و ساز در کشورهای پیشرفته اشاره کرد و گفت: با نگاهی به روند توسعه کشورهای پیشرفته می توان به وضوح دریافت که شدت تاثیر پذیری آنها از بلایای طبیعی، به خصوص زمین لرزه، روند نزولی داشته و تلفات و خسارت های ناشی از آن در این کشورها به شدت کاهش یافته است.
وی همچنین به موضوع کسری پارکینگ در ساختمان های جدید مراغه نیز اشاره کرد و گفت: شهرداری باید هزینه ای را که بابت نساختن پارکینگ به عنوان هزینه کسری پارکینگ دریافت می کند صرف احداث پارکینگ عمومی کند.
شکری افزود: زمانی که خدمات در مرکز شهر متمرکز شوند اما زیرساختی همچون پارکینگ عمومی وجود نداشته باشد، زمینه شکل گیری تخلفات در جامعه فراهم می شود.
وی ادامه داد: مراغه به عنوان دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی با افزایش روزافزون خودروها در سال های اخیر و کمبود چشمگیر پارکینگ های عمومی دست و پنجه نرم می کند که ضروریست در این مورد برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
فرماندار مراغه همچنین با اشاره به موضوع خانه باغ ها در مناطق شهری و روستایی مراغه گفت: ساخت و ساز‌های غیرمجاز نیازمند اتخاذ تصمیم و سازوکار مناسب و همچنین همکاری قانونمند دستگاه های اجرایی است .
شکری درعین حال تاکید کرد که روش های قانونمند برای خدمات رسانی به مردم باید به گونه برنامه ریزی شود که ضمن ارائه خدمات آسان از هر گونه فعالیت غیر مجاز جلوگیری کند.
وی گفت: باید همکاری بین دستگاه‌های اجرایی ، خدمات رسان، بخشداران، شهرداران، دستگاه قضایی و انتظامی برای کنترل ساخت و سازها و قانونمندکردن خدمات بیشتر شود و سپس انشعابات مورد نیاز به خانه باغ ها داده شود.
مراغه از دو بخش مرکزی و سراجو تشکیل شده و دارای 173 روستا شامل 74 روستا در بخش مرکزی و 99 روستا در بخش سراجو است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.