مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه از اتمام ریل گذاری خط یک تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: متوسط ریل گذاری در مترو تبریز پیش از این حدود ۲۵ متر در روز بود که امروز به متوسط ۸۰ متر در روز ارتقا داده ایم در صورتی که این موضوع در شیراز تهران مشهد و اصفهان کمتر از ۵۰ متر است. 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، مصطفی مولوی در جلسه علنی شورای شهر تبریز ضمن ارائه گزارشی اجمالی از اقدامات صورت گرفته در طی شش ماه گذشته در این سازمان، بیان کرد: از اعضای شورای شهر تبریز که این فرصت را در اختیار سازمان قطارشهری قرار دادند سپاس گزاریم و به خاطر اینکه بتوانم گزارشی اجمالی از روند فعالیت‌ها ارائه کنم مجبورم آنچه را که تحویل گرفتم و آنچه را که انجام شده است را به حضورتان برسانم و در ابتدا تشکر می‌کنم از همکارانم در سازمان قطار شهری، معاونت های شهرداری، شهرداران مناطق، سازمان‌ها و ادارات خدمات‌رسان شهر و پیمانکاران و مشاوران که در این مسیر ما را همراهی کردند.
وی با اشاره به شرایط تحویل پروژه قطار شهری تبریز گفت: زمانی که پروژه را تحویل گرفتیم فاز یک و دو از خط یک قطار شهری تبریز به بهره برداری رسیده بود این در حالی بود که ایستگاه های یک تا شش از لحاظ ساختمانی به اتمام رسیده و ایستگاه‌های ۷، ۸ ،۹، ۱۰ و ۱۱ در حال ساخت بود و از فاز سه نیز ایستگاه‌های ۱۲، ۱۸ و ۱۴ در حال ساخت قرار داشت.
مولوی همچنین اشاره‌ای نیز به تعطیلی برخی از ایستگاه‌ها از جمله ایستگاه‌های ۱۳ ۱۵ و ۱۶ در زمان تحویل پروژه داشت و گفت: این ایستگاه ها در آن زمان بدون پیمانکار بوده و فعالیت در این ایستگاه‌ها تعطیل بود و همچنین در برخی از ایستگاه‌ها در بحث مخابراتی و تاسیساتی نواقصات وجود داشت.
وی با اشاره به سرعت بخشی به انجام فعالیت‌های عمرانی در خط یک قطار شهری تبریز گفت: در بحث ریل گذاری شاهد پیشرفت فیزیکی پروژه هستیم؛ به طوری که از اواسط خرداد ماه سالجاری تا به امروز ۱۱.۵ کیلومتر ریل گذاری انجام شده است.
مولوی افزود: از همکارانم در خط یک مترو تبریز تشکر ویژه دارم که طول ریل گذاری را در کشور بهبود بخشیدند و بعضی از روزها ریل گذاری را به ۱۱۰ متر رساندند.
مدیر عامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه با اشاره به آخرین وضعیت فعالیت‌های عمرانی در ایستگاه‌های خط یک قطار شهری تبریز گفت: ایستگاه ۷ و ۸ به اتمام رسیده اما نواقصاتی در پله برقی و آسانسور داریم، ایستگاه ۹ در بحث ساختمان به اتمام رسیده و یکی از ورودی‌ها تا پایان آذرماه تکمیل و آماده مسافرگیری است، ایستگاه ۱۰ واقع در میدان چهار راه منصور به اتمام رسیده و داخل میدان تحویل شهرداری شده است و نواقصاتی در یکی از ورودی ها داریم که به محض واگذاری محل توسط شهرداری منطقه عملیات آن نیز شروع می شود، پیمانکار ایستگاه ۱۱ مشخص شده است و به محض پرداخت پیش پرداخت تا یک ماه آینده ادامه ایستگاه و ورودی ها شروع می‌شود.
مولوی اشاره ای نیز به قول ماه ها پیش داشت در خصوص رساندن قطار به ایستگاه دوازده و گفت: خوشبختانه نیمه اول شهریورماه قطار را به ایستگاه ۱۲ رساندیم اما متاسفانه علی‌رغم صورتجلسه ای که با مدیر کل آموزش و پرورش ومعاون عمرانی وقت داشتیم در حق قیمت گذاری در آزاد سازی ورودی این ایستگاه به توافق نرسیدیم و متاسفانه به ماده ۸ متوسل شدیم تا از مسیر قانونی پیگیر موضوع باشیم و برای رفع مشکل ورودی موقت در حال احداث است و امیدواریم اواخر دی ماه شاهد مسافرگیری در این ایستگاه باشیم.
وی افزود : پیمانکار ایستگاه ۱۳، ۱۵ و ‌ ۱۶ انتخاب شده است و باتوجه به مبلغ ارائه شده پیشرفت قابل قبولی در این ایستگاه ها داریم و امیدواربم تا پایان سال سقف هر سه ایستگاه به اتمام برسد.
وی با اشاره به انجام فعالیت های عمرانی در ایستگاه ۱۴ گفت: در ایستگاه ۱۴ به علت عدم تملک قسمتی از ایستگاه انجام کار با ظرفیت کامل مقدور نبود و از همه ایستگاه‌ها عقب‌تر بودیم و بدهی سازمان نیز به پیمانکارش نسبت به دیگران بیشتر است و خوشبختانه تملک صورت گرفت و پیش بینی می‌کنیم بتوانیم تا اواخر اردیبهشت ۹۸ سقف اول را به اتمام برسانیم.
مولوی از اجرای محوطه‌سازی در دپوی لاله خبر داد و گفت: در این مجموعه محوطه سازی در حال اجرا است و ریل گذاری در داخل ساختمان‌های تعمیر گاهی به اتمام رسیده است و از اواخر دی امیدواریم ریل گذاری داخلی را شروع کنیم.
وی با اشاره به فعالیت های عمرانی در خط دو قطار شهری تبریز گفت: طی هفته های گذشته TBM خط دو را راه اندازیم‌ کردیم و در خصوص ایستگاه ها در حال حاضر در ایستکاه ۱ و ۲و ۳ و ۱۶ سازه نگهبان احداث شده است. ایستگاه شش در حال تحویل زمین است و ایستگاه هشت و ۱۵درحال اجرای سازه نگهبان هستیم و ایستگاه ۱۸ روباز بوده و قسمتی عملیاتی شده است.
مولوی با اشاره به نوسانات ارز در طی ماه‌های گذشته گفت: شش ماه پیش هر کیلومتر احداث مترو ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه داشت اما امروز برای هرکیلومتر به ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم.
وی ادامه داد :خط چهار که تراموا است در مرحله انتخاب مشاور است تا بتوانیم با برنامه دقیق تر عمل کنیم و امیدواریم این مراحل تا پایان سال به اتمام برسد.
وی اشاره ای نیز به ایستگاه مشترک راه آهن تبریز - میانه با مترو داشت و گفت: رساندن خط دو به خاوران موضوعی بود که با وزیر وقت و مسئولان ارشد جلسه ی مشارکی برگزار شد و به علت تملک سهل و آسان در خاوران، هماهنگی گزینه خاوران با توسعه شهر تبریز، توجیه اقتصادی طرح، تقاضای بالای سفر و توجه به پدافند غیرعامل مباحثی بود که ما مصمم به اجرای این کار هستیم.
مولوی ادامه داد: در بحث خط پنج نیز مراحل مشاوره رساندن مترو به سهند در دست اقدام است.
مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه از تخصیص بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در طی شش ماه گذشته به مترو تبریز خبر داد و گفت: در این مدت ۲۷ میلیارد تومان از طریق دولت و ۱۳۲ میلیارد تومان از طریق شهرداری به مترو تخصیص یافته است.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.