حسین عاشوری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مجوز در راستای دسترسی راه آهن به صنایع و معادن، جابجایی کالاهای تولیدی و تامین مواد اولیه آنان صادر شده است.
وی اظهار داشت: اولویت احداث خطوط فرعی با صنایع و کارخانجاتی است که تضمین جذب بار و حمل آن با راه آهن از سوی معاون فنی تایید شده باشد.
قائم مقام مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر مشتری مداری یادآوری کرد: در راستای تحرک بخشی به حمل و نقل داخلی و بین المللی ساختار جدید راه آهن به 2 بخش بازرگانی و بازاریابی بین المللی تفکیک شده است.
عاشوری ادامه داد: 95 درصد حمل و نقل ریلی کالا در راه آهن در وضعیت فعلی مربوط به بارهای داخلی است و از سوی بازرگانی و بازاریابی انجام می شود و 5 درصد حمل و نقل بین المللی است که این بخش برای راه آهن دارای اهمیت بالایی است.
وی با اشاره به اهمیت و ارزش 5.2 برابری هر تن بار بین المللی نسبت به بار داخلی بر لزوم ایجاد تشکیلاتی در ساختار جدید راه آهن برای انجام امور لجستیک راه آهن تاکید کرد و گفت: باید با ایجاد ساختار جدیدی در بخش حمل و نقل زمینه برای جذب بارهای بین المللی فراهم شود.
عاشوری با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل گاهی اوقات راه آهن به عنوان رقیب جاده محسوب می شود، افزود: این دیدگاه درست نبوده بلکه راه آهن با سایر شقوق حمل و نقل همکار است.
وی گفت: در بیشتر کشورهای دنیا بارهای مسیر بلند با راه آهن و بارهای کوتاه مسیر و توزیع در سطح استان ها با کامیون حمل می شود.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.