معاون بانوان وزیر ورزش و جوانان گفت: دختران محجبه ایرانی، عزت و اقتدار خود را به رخ آسیا کشیدند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، فریبا محمدیان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: برنامه های مختلفی در حوزه ورزش بانوان برای 1400 و 1404، تدوین شده که سیاست اول وزارت ورزش، افزایش سهم ورزش در اوقات فراغت بانوان است و سیاست بعدی ما، افزایش سهم ورزش بانوان،  در تامین نشاط و تندرستی آن هاست.
وی افزود: به دنبال ارتقای عزت و هویت ملی بانوان هستیم که در بازی های آسیایی جاکارتا، شاهد این موضوع بودیم و بانوان ورزشکار ما خوشبختانه توانستند عزت و اقتدار دختران محجبه و مسلمان را به رخ آسیا بکشانند.
محمدیان بیان کرد: معتقدیم که دختران ما باید از مرجع های اجتماعی داخلی پیروی کنند و از طرفی هم به دنبال این هستیم که افراد نام آور ورزشی، بتوانند رشد کرده و به خدمات اجتماعی خود ادامه دهند.
وی بیان کرد: توسعه باشگاه های ورزشی در حوزه بانوان، توسعه مربیگری های ورزشی بانوان و گردشگری ورزشی را نیز با جدیت در حال گسترش دادن هستیم. همچنین ورزش های همگانی را برای بانوان عزیزمان، تسهیل می سازیم و برنامه هایی را در این راستا، عملی کرده ایم تا تندرستی خانواده ها را در پی داشته باشد.
معاون بانوان وزیر ورزش و جوانان گفت: به دنبال اجرای طرح آمایش محیطی هستیم و معتقدیم که باید فعالیت های ورزشی، باید با حداکثر بهره وری انجام گیرد و امیدوارم استان آذربایجان شرقی نیز بتواند ملی پوشان زیادی به کشور هدیه کند.
محمدیان خاطرنشان کرد: برخی از رشته های ورزشی، باید جزو اولویت های استان باشد و آذربایجان شرقی، جزو استان هایی است که معمولا هر طرح ملی را که بخواهیم درست اجرا شود، روی آن حساب ویژه باز می کنیم؛ چرا که مدیران توانمندی در این استان وجود دارد.
محمدیان در خصوص عملکرد بانوان ورزشکار کشور در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا بیان کرد: عملکرد بانوان در این رقابت ها، مورد رضایت ما بود، اما تحلیل کارشناسی را در فدراسیون ها به شکل دقیق انجام خواهیم داد و مطمئنا، بازی های آسیایی، گام بزرگی برای ورود به المپیک 2020 است که حتما، استان های کشور، در تقویت برنامه های ورزشکاران، همراه ما خواهند بود.
وی گفت: در سال 96، نزدیک به پنج میلیون بانوی مشارکت کننده در فعالیت های ورزشی قهرمانی و همگانی داشتیم که از این بین، یک و نیم میلیون نفر، در حوزه ی قهرمانی فعالیت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در بیش از 35 رشته ورزشی، بانوان می توانند در محل برگزاری مسابقات حاضر شوند، اما حوزه ی فوتبال، متفاوت است و این حوزه، متولیان دیگری دارد که در برخی از استان ها که درجه اهمیت بازی های فوتبال، کمتر است، کارمان راحت است؛ اما وزارت ورزش و جوانان، تمام تلاش خود را می کند که محل برگزاری مسابقات را به گونه ای آماده کند که خانواده ها، با خاطره ای شیرین ورزشگاه ها را ترک کنند.
معاون بانوان وزیر ورزش و جوانان افزود: بخشی از سیاست های وزارت ورزش و جوانان، افزایش سهم بانوان در ورزش است و اجازه بدهید این موضوع، مسئله ورزشی باقی بماند و تردید نداشته باشید که وزارت ورزش، حضور بانوان با شکل و شمایلی مردانه در ورزشگاه ها، زیبنده نیست و به نوعی، مقررات گریزی محسوب می شود.
محمدیان خاطرنشان کرد: حضور بانوان در ورزشگاه ها، نیاز به متولیان مختلفی دارد و وقتی که این متولیان، دچار تردید هستند، ما هم باید به این نظرات احترام بگذاریم و درصدد رفع این تردید ها هستیم. هرچند که این امر، نیاز به زیرساخت دارد که متاسفانه، هنوز زیرساخت های لازم در اکثر ورزشگاه های ما وجود ندارد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.